Kantelpoorten

Kantelpoorten zijn traditionele garagepoorten die bestaan uit één poortblad dat in zijn geheel naar buiten kantelt bij het openen van de poort. Het gaat dan ook om een erg eenvoudig systeem aan een betaalbare prijs.

Kiezen voor gebruiksvriendelijkheid

De kantelpoorten van Hörmann voldoen uiteraard aan de geldende Europese richtlijnen, en zijn ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk: zowel bij het openen als het sluiten. Wanneer de poort helemaal open is, wordt ze meteen afgeremd om op die manier veilig tot stilstand te komen. Bij het sluiten van de poort drukt de hefarm het blad vast tegen het kozijn, waardoor de poort zichzelf toetrekt en er geen kieren kunnen ontstaan.

Ook het meervoudig verensysteem draagt bij tot de gebruiksvriendelijkheid: wanneer één veer zou breken, houden de overige veren de deur intact. Zo blijft de deur te allen tijde optimaal beschermd tegen neervallen.

Kiezen voor veiligheid

De deur opent en sluit niet alleen op veilige wijze, maar het draaigrendelslot zorgt er ook voor dat de poortbladhoeken aan het kozijn vergrendeld worden en dat het openen van de poort onmogelijk maakt. Een unieke beveiliging tegen inbraak dus, en veel efficiënter dan een gewone stangenvergrendeling.

Kiezen voor stijl

Net als onze sectionale poorten zijn ook onze kantelpoorten te verkrijgen in een ruim aanbod van kleuren, texturen en motieven. Ook de handgrepen en eventuele beglazing kan precies zoals jij het wil. Op die manier vind je gegarandeerd een kantelpoort die bij jouw woning of garagebox past.