Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten zijn poorten die doorgaans verticaal openen, van onderen naar boven. Soms kunnen de poorten ook horizontaal openen. Zo nemen de poorten geen extra plaats in bij het openen en win je aan doorrijruimte tijdens het binnenrijden. Bovendien kunnen sectionale poorten in elke mogelijke opening worden geïnstalleerd, welke vorm die ook aanneemt.

Kiezen voor kwaliteit

De sectionale poorten van ADK en Hörmann voldoen vanzelfsprekend aan de geldende Europese richtlijnen. Ze zijn vervaardigd uit dubbelwandige stalen panelen (bij ADK 40 mm en 60 mm en bij Hörmann 40mm en 67 mm) en drie aangename voordelen:

  • ze zijn voorzien van vingerknelbeveiliging, veerbreukbeveiligingen en optilbeveiliging
  • dankzij de dubbelwandige panelen heeft de poort een goede isolatiewaarde
  • de hoogwaardige kwaliteit garandeert een lange levensduur

Kiezen voor stijl

Onze sectionale poorten zijn niet alleen stevig en stijlvol, ze zijn ook nog eens volledig te personaliseren naar je eigen smaak en voorkeuren.

Uitgebreid kleurenpalet 

Dankzij ons uitgebreide kleurenpalet kan je je poort in alle gewenste RAL-kleuren laten lakken. Structuurlakken en extra UV-behandelingen zijn daarbij onze specialiteit. Zo past je sectionale poort precies bij het schrijnwerk en de stijl van je woning, met een mooi afgewerkte, coherente look als resultaat.

Een waaier aan opties 

Daarnaast bieden de fabrikanten een ruime waaier aan opties als het gaat om oppervlaktestructuren en poortbladmotieven. Verkies je een glad oppervlak, een houten look of een stucco afwerking? Met of zonder horizontale profilering? Misschien graag een verticale profilering? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Beglazing

Ook wat beglazing betreft, kan je sectionale poort aangepast worden aan jouw wensen. Rechthoekige of ronde beglazing, in rijen of kolommen: ieder soort beglazing is mogelijk in elk van onze structuren en motieven.

Kiezen voor gebruiksvriendelijkheid

Je gepersonaliseerde poort komt met een gedetailleerde gebruikershandleiding. Bovendien hoef je er dankzij de snelle leveringstermijnen niet eens zo lang op te wachten.