Zonwering

Voor onze installatie van zonwering werken wij samen met het Belgische bedrijf Harol.
Ons gamma bestaat uit knikarmschermen, screens en voorzetrolluiken.

Screens

Screens zijn dan weer ideaal om het zonlicht buiten te houden of een kamer te verduisteren. Dankzij het ZIP-systeem heeft u geen last meer van vervelend zonlicht en insecten, maar is het ook windvast doordat er geen opening is tussen doek en geleiders.

Hebt u juist uw renovatie afgerond of heeft u geen zin om breek- en electriciteitswerken uit te voeren kan u rekenen op de voorzetscreen op zonne-energie, incl. geïntegreerde batterij.

Knikarmschermen

De knikarmschermen (ook wel zonnetent in de volksmond) bieden u de kans om nog meer te genieten van uw terras of tuin in combinatie met het goede weer. Komt er toch een windje opzetten of valt er onverwacht regen terwijl u niet thuis bent, dan kunnen de optionele sensoren ervoor zorgen dat het knikarmscherm tijdig en correct dicht gaat.

Maakt u het graag gezellig dan kan u opteren voor de led-verlichting of verwarming onderaan het scherm.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken combineren het verduisteren van de kamer en privacy met extra isolatie van de woning door warmte binnen te houden in de winter en het fris te houden bij zomerse temperaturen.

Ook hier kan u rekenen op een uitvoering op zonne-energie, maar ook op de Silensio die veel stiller is dankzij de ultrastille buismotor.